Over ons

Over ons

Voor alle momenten in het leven
Of onze klant nu bezig is met het in orde maken van de kinderkamer, de woonkamer een make-over wilt geven, gaat verbouwen of nog één keer investeert in eigen woonplezier: Carpetright heeft alles in huis om van het interieur een plek te maken waar onze klant het allerliefst is. In onze winkels en online is een ruim aanbod te vinden in vloeren, vloerkleden en raamdecoratie.

Carpetright groeit
Je kent ons misschien nog van de goedkope rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Sinds een tijdje bouwt Carpetright aan een nieuwe merkpositie en een vernieuwd winkelconcept. Kom eens langs in een van onze vestigingen en je zult vast verrast zijn. Wat in al die jaren niet is veranderd is dat de klant altijd centraal staat. De klant blij maken met een nieuw interieur is wat we het beste kunnen en het liefst doen.

Ontzorgen
Wist je dat we je trap ook in een nieuw jasje kunnen steken met een traprenovatie? Onze professionele stoffeerders hebben dat binnen één of twee dagen geregeld. Met een gratis opmeetservice en een eigen plaatssingsservice hoef onze klant eigenlijk nergens meer aan te denken. Wij zorgen dat de basis van het interieur - van verduisterende raamdecoratie tot een PVC visgraatvloer - staat als een huis. En dan kan het genieten beginnen!

Meer dan 500 winkels
Carpetright timmert al bijna vijftig jaar aan de weg met de verkoop van kwalitatieve vloeren en raamdecoratie tegen betaalbare prijzen. We zijn er trots op dat we het grootste aanbod in PVC, laminaat, vinyl, tapijt, parket en raamdecoratie hebben van heel Europa. Met meer dan 500 winkels, waarvan 86 in Nederland en 22 en België, is Carpetright dé marktleider in z’n vakgebied. Hoogste tijd voor Carpetright!   

Leren in de praktijk

Sta jij open voor ontwikkeling, om nieuwe dingen te leren en te ontdekken? Dan pas jij helemaal bij het ‘Carpetright-DNA’. Bij Carpetright werken betekent een open blik hebben, een ontzettend veelzijdig takenpakket hebben en verantwoordelijkheid krijgen. Uiteraard helpen wij je om dit allemaal te kunnen. Wij kijken zo min mogelijk naar ‘harde’ feiten als opleidingsniveau en leeftijd. Wel kijken wij naar jouw denkniveau, hoe goed je kunt schakelen, hoe snel je iets opneemt en wat jouw houding is tegenover klanten. Want met die kwaliteiten, en alles wat wij jou kunnen leren over onze producten, kun jij een absolute topper worden met het echte ‘Carpetright-DNA’.  

Ontwikkelen

Ook wanneer je ambities hebt, denkt Carpetright met jou mee. Er is aandacht voor jouw ontwikkeling en ambitie. Wanneer er een vacature vrij komt, geven wij de kans aan collega’s om hun interesse kenbaar te maken voor de vacature. Op die manier zijn al vele collega’s doorgegroeid vanuit Store-functies naar Sales-functies en Service Office-functies!

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact