Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Leren in de praktijk

Sta jij open voor ontwikkeling, om nieuwe dingen te leren en te ontdekken? Dan pas jij helemaal bij het ‘Carpetright-DNA’. Bij Carpetright werken betekent een open blik hebben, een ontzettend veelzijdig takenpakket hebben en verantwoordelijkheid krijgen. Uiteraard helpen wij je om dit allemaal te kunnen. Wij kijken zo min mogelijk naar ‘harde’ feiten als opleidingsniveau en leeftijd. Wel kijken wij naar jouw denkniveau, hoe goed je kunt schakelen, hoe snel je iets opneemt en wat jouw houding is tegenover klanten. Want met die kwaliteiten, en alles wat wij jou kunnen leren over onze producten, kun jij een absolute topper worden met het echte ‘Carpetright-DNA’.  

Ontwikkelen

Ook wanneer je ambities hebt, denkt Carpetright met jou mee. Er is aandacht voor jouw ontwikkeling en ambitie. Wanneer er een vacature vrij komt, geven wij de kans aan collega’s om hun interesse kenbaar te maken voor de vacature. Op die manier zijn al vele collega’s doorgegroeid vanuit Store-functies naar Sales-functies en Service Office-functies!

Onze kernwaarden

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Onze kernwaarden zijn hier onlosmakelijk in verbonden.

  • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
  • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
  • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. 😉

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact