Aftersales Medewerker

Carpetright is op zoek naar een Aftersales Medewerker

Weet jij hoe je de beste service kan verlenen en ben jij toe aan een leuke uitdaging? Vind jij het leuk om een breed takenpakket te hebben en wil jij daarnaast werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Aftersales Medewerker!

Wat ga je doen?

Als aftersales medewerker ben jij een echte duizendpoot. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten en daarnaast bied je ondersteuning aan de collega's in onze filialen waar nodig. Het gaat om een uitdagende en afwisselende rol waarin jij je bezig gaat houden met vragen of klachten van klanten, het bijhouden van ons supportsysteem zodat klanten online hun vragen kunnen beantwoorden waar mogelijk, het verlenen van backoffice support aan jouw collega's in de filialen en uiteraard het bieden van de beste klantenservice. Het is een leuke combinatiefunctie waarbij je alles leert over Carpetright en waarin jij kan groeien binnen onze organisatie. 

Wie zoeken wij?

Naast een proactieve houding en een gezonde dosis humor beschik jij over de volgende punten:

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift (beheersing van de Engelse taal is een pré);
 • Je kent Microsoft Office op je duimpje;
 • Je bent creatief en weet mensen te overtuigen;
 • Je bent oplossingsgericht en commercieel;
 • Service is jou op het lijf geschreven.

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig in de watten gelegd!

Je komt te werken op ons Service Office in Utrecht binnen de afdeling Retail Operations & Aftersales. Daar ga je aan de slag in een leuk team waar doorpakken afgewisseld wordt met de nodige humor en waar verbinding met winkels en andere afdelingen als de basis gezien wordt voor een optimaal resultaat.

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Bij ons kan je continu leren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op:

 • Een startsalaris tussen de €2.700 - €3.200 passend bij jouw kennis en ervaring o.b.v. een fulltime werkweek;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Leuke personeelskorting;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen!

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact