Commercieel Medewerker Binnendienst

Carpetright is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (fulltime)

Vind jij het leuk om vanuit een commercieel oogpunt klanten ook online de beste begeleiding aanbieden? Wil jij je blijven ontwikkelen en werken in een gezellig team? Lees dan verder voor de vacature van Commercieel medewerker binnendienst bij Carpetright!

Wat ga je doen?

 

Als Commercieel medewerker binnendienst ga je voor een uitdagende functie op onze afdeling Sales & Operations Support. In deze rol ben je verantwoordelijk voor onlinesales in de breedste zin van het woord. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten die ons online en telefonisch benaderen voor advies over ons assortiment. Ook zorg jij voor een juiste opvolging van online aankopen en controleer je de voortgang hiervan. Jij weet als geen ander onze klanten op weg te helpen en ervoor te zorgen dat zij zonder twijfel kiezen voor Carpetright. Je signaleert commerciële kansen en bent een ster in het toepassen van up- én cross-selling. Je bent dus verantwoordelijk voor het gehele telefonische en online verkoopproces waarbij je elke lead optimaal benut en succesvol begeleidt. 

Je rapporteert aan de manager Operations en werkt nauw samen met onze afdeling E-commerce en Sales support. Je denkt mee en adviseert het team e-commerce bij processen die nodig zijn voor een goede werking van onze webshop. De verbeterpunten zijn jou bekend aangezien jij hier dagelijks mee werkt. Bij piekdrukte en/of afwezigheid ondersteun je jouw directe collega’s op de afdeling Klantenservice. Je behandelt eerstelijns consumentklachten in het belang van zowel de organisatie als de consument. Oók op het gebied van klachten weet jij goede klantenservice te verlenen en denk je in oplossingen.

 

Wie ben jij?

Naast een hands-on mentaliteit en een passie voor klantcontact neem jij het volgende met je mee:

 • Commerciële instelling, je weet telefonisch klanten te verbinding met Carpetright;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden met een goede overtuigingskracht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Enige beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en een oplossingsgerichte denkwijze;
 • Goede computervaardigheden, je beheerst Microsoft Office én ons winkelsysteem;
 • Bij jou is onze klant altijd koning, service is jou op het lijf geschreven!
Wat krijg je van ons?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Bij ons kan je continu leren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • Een tijdelijk contract, deze vacature is in eerste instantie ter vervanging voor een zwangerschap- en bevallingsverlof;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness, plus natuurlijk 20% personeelskorting;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen!
Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

 • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
 • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
 • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. 

Je komt in een leuk team te werken waar doorpakken afgewisseld wordt met de nodige humor. Waar verbinding met onze winkels en andere afdelingen als de basis wordt gezien voor een optimaal eindresultaat.

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen via recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. | Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel. | Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact