Corporate Recruiter Retail

 

Ter uitbreiding van het HR-team, is Carpetright op zoek naar een

Corporate Recruiter Retail

Een allround full- of parttime recruitment baan in Utrecht

Je parkeert je auto gratis voor ons Service Office in Utrecht, jouw werkplek! Vandaag heb je een drukke dag voor de boeg. Eenmaal binnen trakteer je jezelf op een heerlijke kop koffie, je bent benieuwd of er weer mooie cv's via jouw jobmarketing acties zijn binnengekomen, snel aan de slag! Je spreekt een Hiring manager waarvan sinds kort een vacature op de werkenbijsite staat, vraagt een update aan een District manager over het solliciatiegesprek van gisteren, je bereidt je voor op de volgende meeting met je marketing collega, waarin jullie samen nadenken over een leuke wervingscampagne met video, daarna heb je tijd om alle nieuwe sollicitaties te behandelen, een nieuwe vacaturetekst te schrijven, te overleggen met de Districtmanager over het aanbod voor een zelf geworven kandidaat en de Trainer moet je ook nog even bijpraten over een BBL- leerling die je een werkplek kunt aanbieden. Aan het einde van de middag stap je in de auto en bel je nog met die interessante kandidaat die na werktijd jouw telefoontje verwacht. Wat een topdag!

Als Corporate Recruiter bij Carpetright werk je samen met de HR Business Partners, District managers en Store managers. Je zet verschillende wervingskanalen in en benadert actief potentiële nieuwe talenten voor Carpetright. Je levert een bijdrage aan super leuke recruitment projecten.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de rol zelf in te delen. Vanwege de enorme vraag vanuit de winkels, leg je in eerste instantie veel contact met potentiële kandidaten, hen screenen en het recruitment proces begeleiden. Daarin ben je al direct van grote waarde voor de winkels. Ook ben actief met de vacatures op het Service Office waar we met 60 collega's werken.

Wat ga je doen?

 • Jij bent verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe talenten voor onze winkels en het Service Office. Je richt je voornamelijk op vacatures zoals bijvoorbeeld: Category manager, Product marketeer, Teamlead finance,  Store managers, Assistant Store managers en Verkoop adviseurs voor onze ruim 90 filialen in Nederland.
 • Via verschillende kanalen, bijvoorbeeld Social Media, job boards, jouw eigen netwerk, sollicitatiedagen etc. weet jij kandidaten te bereiken.
 • Je denkt mee in employer brandingcampagnes, door middel van sterke doelgroepgerichte arbeidsmarktcommunicatie.
 • Je creëert een goede relatie met kandidaten door ze een ultieme candidate experience te bieden, van het eerste (vaak telefonische) contact tot de onboarding.
 • Er liggen interessante projecten om op te pakken; beleid rondom diversiteit, inclusie, optimaliseren van de werkenbijsite, BBL trajecten opzetten ism onze trainer, W&S training opzetten en geven, uitbreiden van recruitment marketing samen met jouw marketingcollega's.

Wat maakt deze uitdaging voor jou zo leuk?

 • Jij gaat aan de slag om nieuwe talenten aan te trekken en te laten zien waarom wij zo’n leuke werkgever zijn!
 • Je kunt een duidelijke visie op Recruitment ontwikkelen of laten zien.
 • Het snelle schakelen, jouw klantgerichtheid, prioriteiten stellen, stakeholder management; dit kun je zeker kwijt in deze baan.
 • Je bent sterk op de relatie, zowel richting kandidaat als richting collega’s en informeert hen gedurende het hele traject.
 • Je werkt goed onder druk en in een snel veranderende omgeving.
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid om er zo de leukste recruitment functie voor jezelf van te maken.
 • Ben je nu bijvoorbeeld Bureau Recruiter maar heb je ambities naar corporate recruitment? Welkom! 

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Je wordt onderdeel van een enthousiast en gedreven HR team! Bij ons kan je continu leren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op;

 • Een salaris van €3.300,- tot  € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis
 • De mogelijkheid om hybride te werken
 • Een telefoon en laptop
 • Een reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Standaard 20% personeelskorting
 • Je wordt aangesloten bij het pensioenfonds detailhandel

Interesse?

Verstuur zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie door middel van onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Angelique Geltink, interim Recruiter op tel.nr 06 34755878. 

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact