E-commerce Manager

Carpetright is op zoek naar een E-commerce Manager

Ben jij een bevlogen manager en klaar voor een nieuwe uitdaging? Weet jij alles van e-commerce en wil jij samen met jouw team bouwen aan mooie doelstellingen? Wil jij daarnaast werken voor een bekend en succesvol retailmerk dat flink aan het vernieuwen is? Lees dan snel verder voor de vacature van E-commerce Manager bij Carpetright!

Wat ga je doen?

Als e-commerce manager ben jij de drijvende kracht achter ons e-commerce platform. Je jaagt zowel de winkel-, thuisadvies-, B2B-verkopen, als de webshopsales aan. Je houdt je bezig met conversies en het verbeteren van de online beleving (CX). Je stuurt zowel externe bureaus als directe collega’s aan. Je hebt daarbij nauw contact met de collega’s van ICT, Inkoop, Logistiek en Sales. Je beheert niet alleen de front-end van de shop, maar bewaakt ook alle (order- en leverings)processen in de back-end.

Je werkt samen met 9 collega’s aan en rapporteert aan de Head of Marketing & E-commerce. Binnen deze rol is er veel ruimte voor eigen initiatief, zo lang je de kaders van onze e-commerce- en marketingstrategie strategie maar zorgvuldig bewaakt.

Wie zoeken wij?

Naast een hands-on mentaliteit beschik je over de volgende punten:

 • Je bent in bezit van een HBO diploma;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als e-commerce manager;
 • Je bent ervaren in PIM-systemen en Google Analytics. Kennis van Magento is een pré;
 • Je weet ons merk en commercieel beleid te vertalen naar online proposities;
 • Je voelt je helemaal thuis in de dynamiek van een retailbedrijf als Carpetright;
 • Je kunt goed plannen, origaniseren en samenwerken;
 • Je hebt een commerciële instelling.

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig ontzorgd!

De afgelopen 2-3 jaar hebben we op e-commercegebied flinke stappen gezet en is er een stevige basis neergezet. Het is nu aan jou deze uit te bouwen en te optimaliseren, waarbij je alle vrijheid en ruimte krijgt dit naar je hand te zetten. Dus als je een rol zoekt met impact, dan is Carpetright de plek voor jou.

Je doet dat niet alleen. Collegialiteit staat bij Carpetright hoog in het vaandel. Binnen het hele bedrijf, en zeker binnen Marketing & E-commerce, waar je met vijf online en e-commerce marketeers en de beste online bureaus bouwt aan ons omnichannel succes.

Wat biedt Carpetright jou?

Naast een uitdagende baan waarin je veel vrijheid hebt en écht iets kan betekenen, bieden wij het volgende:

 • Een startsalaris tussen de €50006000 passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Leuke personeelskorting.

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact