E-commerce marketeer

 Carpetright is op zoek naar een E-commerce marketeer

Heb jij ervaring in marketing en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij resultaatgericht en lijkt het je leuk om mooie doelstellingen te behalen? Wil jij daarnaast werken in een enthousiast en gezellig team? Dan is het de hoogste tijd voor Carpetright!

Wat ga je doen?

Als E-commerce marketeer zorg je er elke dag weer voor dat onze website up-to-date is. Je levert een grote bijdrage aan zowel onze commerciële doelen als onze merkstrategie. Je draagt niet alleen actief bij aan de groei van onze webshop, maar trekt ook bezoekers naar onze 108 fysieke winkels.

Jij gaat je bezighouden met de promotie- en merkcampagnes in nauwe samenwerking met onze offline- en online-campagnemanagers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de website-ontwikkeling, denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande pagina’s en conversieverbetering. Ook zorg je ervoor dat de website altijd up-to-date is met de juiste producten, informatie en links. Je meet, analyseert en presenteert de resultaten van jouw inspanningen en signaleert knelpunten of mogelijkheden en maakt voorstellen voor de implementatie van verbeteringen.

Wie zoeken wij?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een iemand die secuur werkt, sterk is in schriftelijke communicatie en energie haalt uit het behalen van resultaten. Daarnaast ben je op de hoogte van de nieuwste trends en inzichten op het gebied van e-commerce, SEO en content marketing.

Enthousiast en herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je bent in bezit van een HBO diploma met een commerciële of communicatie achtergrond;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een e-commerce omgeving (stages inclusief);
 • Je hebt een analytische en commerciële instelling;
 • Je bent pro-actief, kritisch en een echte aanpakker;
 • Je hebt (basis) kennis van html en CSS;
 • Ervaring met Google Analytics, Tweakwise en e-Commerce systemen zoals Magento is een pré.

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig ontzorgt!

Je komt terecht in een gedreven Marketing & e-Commerce team van 9 enthousiaste collega’s op ons mooie kantoor in Utrecht. Er hangt een gemoedelijke sfeer en je bent regelmatig in contact met de andere afdelingen op kantoor. 

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Bij ons kan je continu leren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op:

 • Een startsalaris tussen de €2.500 - €3.500 passend bij jouw kennis en ervaring o.b.v. een fulltime werkweek;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Leuke personeelskorting;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen!

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact