Financial Accountant

Carpetright is op zoek naar een Financial Accountant

Heb jij alle cijfers op een rijtje en ben jij toe aan een leuke uitdaging? Vind jij het leuk om een breed takenpakket te hebben en wil jij daarnaast werken in een leuk team? Lees dan snel verder voor de vacature van Financial Accountant bij Carpetright!

Wat ga jij doen?

Als financial accountant ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de crediteurenadministratie en het betalingsverkeer. In deze uitdagende rol krijg je veel verantwoordelijkheden. Denk aan de dagelijkse rapportages met betrekking tot de ontvangen betalingen, het verwerken van bank- en kasmutaties en het beheren en bewaken van betalingsverkeer. Ook ben jij verantwoordelijk voor Cash & Bank. Daarnaast sta je vaak in contact met onze filialen en heb je een ondersteunende rol tijdens een afsluiting. Dit alles weet jij zelfstandig en accuraat bij te houden.

Wie zoeken wij?

Naast een resultaat- en servicegerichte houding beschik jij over de volgende punten:

 • Je hebt minimaal een MBO 4 diploma in de economische richting;
 • Je bent fulltime (37 uur) beschikbaar;
 • Je bent analytisch en communicatief sterk;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord en geschrift;
 • Je hebt (aantoonbare) werkervaring met het MS-office pakket;
 • Je bent besluitvaardig en denkt graag mee over eventuele verbeterpunten;

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig in de watten gelegd!

Jij komt terecht op ons Service Office in Utrecht. Het Accountant team bestaat uit 4 collega's, de sfeer onderling is informeel en iedereen helpt elkaar graag.  

Wat bieden wij?

Bij Carpetright binden wij mensen graag voor langere tijd, je start bij ons met een tijdelijk contract met uitzicht op vast bij goed functioneren. Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een startsalaris tussen de €3000 - €3300 passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Leuke personeelskorting;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen!

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact