Klantadviseur

Carpetright is op zoek naar een Klantadviseur

Ben jij een sales talent en klaar voor een leuke uitdaging? Vind jij het leuk om een breed takenpakket te hebben en wil jij werken in een leuk team? Lees dan snel verder voor de vacature van online sales medewerker bij Carpetright!

Wat ga je doen?

Als klantadviseur kom je te terecht in een uitdagende functie op de afdeling Retail Operations & Customer Care. In deze rol ben je verantwoordelijk voor online sales in de breedste zin van het woord. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die ons online en telefonisch benaderen om producten te bestellen via de website, of (potentiële) klanten die vragen hebben over het assortiment. Jij weet als geen ander deze klanten op weg te helpen en ervoor te zorgen dat ze zonder twijfel kiezen voor Carpetright. Je signaleert commerciële kansen en weet hier op in te spelen, ook pas je up- en cross-selling toe waar mogelijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van online klantvragen en controleert de voortgang hiervan. 

Je werkt nauw samen met de afdeling marketing (e-commerce). Je denkt mee en adviseert het e-commerce team bij processen die nodig zijn voor een goede werking van de webshop, jij werkt hier natuurlijk dagelijks mee en ziet wat er beter kan. Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s van Customer Care bij piekdrukte en afwezigheid.

Wie zoeken wij?

Naast een can-do mentaliteit en een gezonde dosis humor neem jij het volgende met je mee:

 • Commerciële instelling, je weet via telefonisch contact verbinding te maken met onze klant;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, de skills om te overtuigen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Veel verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Goede beheersing van Word en Excel;
 • Bij jou is de klant altijd koning, service is jouw op het lijf geschreven.

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig in de watten gelegd!

Je komt te werken op ons Service Office in Utrecht. Daar ga je aan de slag in een leuk team waar doorpakken afgewisseld wordt met de nodige humor en waar verbinding met winkels en andere afdelingen als de basis gezien wordt voor een optimaal resultaat.

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Bij ons kan je continu leren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op:

 • Een startsalaris tussen de €2.400 - €3.000 passend bij jouw kennis en ervaring o.b.v. een fulltime werkweek;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Leuke personeelskorting;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen!

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact