Online Product Marketeer

Voor het Service Office te Utrecht is Carpetright op zoek naar een Online Product Marketeer (fulltime)

Hou je van online shoppen, kan je secuur werken en denk je goed te weten waar onze klanten naar op zoek zijn? Dan kunnen we jouw hulp gebruiken om de winkelervaring op de webshop nóg beter te maken!

Wat ga je doen?

De Online Product Marketeer zorgt er elke dag weer voor dat de collectie online goed getoond wordt en dat de webshop zo goed mogelijk converteert naar winkelverkopen, online-verkopen en leads. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de online stalenservice van Carpetright en daarom werk samen met de externe partij die het fulfilment verzorgt. Deze beide taken verricht je in nauwe samenwerking met de collega’s van de afdelingen Inkoop en Datamanagement.

Jouw aandacht gaat naar de volgende drie resultaatgebieden:

Webshop

Je zorgt ervoor dat alle categorie- en productdetailpagina’s altijd up-to-date zijn, met de juiste producten, beelden en copy. Aan de hand van data-analyses optimaliseer je dit, zodat de conversie zo hoog mogelijk is. In samenwerking met onze inkoopafdeling voorzie je alle producten op de webshop van een productomschrijving en alle relevante productinformatie.

Productdata en filtering

In samenwerking met de afdelingen Inkoop en Datamanagement bepaal je welke productdata nodig zijn voor een optimale weergave en filtering in de webshop.

Stalenservice

Je bent verantwoordelijk voor de stalenservice (vloeren, raambekleding en traprenovatie) en stuurt de externe partij aan. Je monitort de resultaten om zoveel mogelijk stalenpakketten te verzenden en de conversie naar daadwerkelijke verkopen te maximaliseren. De hele flow stuur je aan, van online presentatie tot verpakking, communicatie tot de e-mail follow-up automation.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Kom dan snel eens bij ons over de vloer!

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting e-commerce, commerciële economie of marketing;
 • Je hebt enige (1-3 jaar) werkervaring binnen online marketing, waarbij retail uiteraard een pre is;
 • Je hebt ervaring met het werken met CMS-systemen (Magento is een pre), Google Analytics,
 • Je werkt secuur, je ziet geen detail over het hoofd;
 • Je bent sterk in schriftelijke communicatie, zo weet iedereen met wie je samenwerkt direct wat je bedoelt;
 • Je vind het een uitdaging om bij te dragen aan de groei van het aantal bezoekers in onze webshop én fysieke winkels;
 • Je volgt de ontwikkelingen en trends op het gebied van e-commerce en SEO op de voet.

Wat krijg je van ons?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Bij ons kun je steeds bijleren en je blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. En uiteraard kun je ook rekenen op:

 • Een marktconform salaris;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Je kunt een fiets en/of fitnessabonnement aanschaffen met een mooi belastingvoordeel, daarnaast ontvang je 20% personeelskorting op ons eigen assortiment;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
 • 8% vakantiegeld én genoeg vakantiedagen om het ook weer uit te geven;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen!

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

 • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
 • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
 • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. 

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan ook zonder CV of motivatie. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, mail dan recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact