Assistent Filiaalmanager (extra maandsalaris na proeftijd)

 

Carpetright is op zoek naar een Assistent filiaalmanager (fulltime)

Ben jij een commercieel talent en klaar voor een volgende stap? Heb jij oog voor design en ervaring in een leidinggevende functie? Vind jij het daarnaast leuk om collega's te begeleiden en wil jij werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Assistent filiaalmanager in Culemborg!

Wat ga jij doen?

Als Assistent filiaalmanager ondersteun je de Filiaalmanager bij alle dagelijkse werkzaamheden en ben je bij zijn/haar afwezigheid verantwoordelijk voor het filiaal. Jij bent en blijft op hoogte van al onze productgroepen en gebruikt jouw kennis om klanten te voorzien van het beste advies. Jij weet als geen ander hoe je de klant de beste service kan bieden en draagt bij aan het behalen van de gezamenlijke doelstellingen. Je zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet en presenteert de lopende acties op correcte wijze. Daarnaast ben jij natuurlijk het eerste aanspreekpunt van jouw collega's voor vragen en geef je samen met de filiaalmanager leiding aan het team. Jij bent betrokken met je collega's en draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ook ben je mede verantwoordelijk voor een optimale communicatie richting het verkoopteam over de te behalen targets en weet jouw collega's te motiveren om deze te behalen.

Wie zoeken wij?

Naast een flinke dosis enthousiasme neem jij het volgende met je mee:

 • Commerciële ervaring, verkopen is jouw vak;
 • Aantoonbare ervaring in de adviserende verkoop, bij voorkeur in een Retail omgeving;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Coaching skills zodat jouw collega's nog beter worden in wat zij doen, of je wil dit graag leren;
 • Oog voor detail en design;
 • Jouw missie is het verlenen van de beste service, je sluit graag de beste deal;
 • Je vindt het belangrijk om een ontspannen, leuke en plezierige sfeer te creëren in het filiaal.

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig in de watten gelegd!

Jij komt terecht in een warm team bij ons filiaal op de woonboulevard in Culemborg. Service is bij ons erg belangrijk en we werken hard, maar binnen onze hechte teams is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Wat bieden wij?

Bij Carpetright binden wij mensen graag voor langere tijd, wij bieden dan ook een tijdelijk contract met uitzicht op vast bij goed functioneren. Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een salaris passend bij jouw ervaring. De salarisschaal vanuit de cao (retail non-food) loopt tot € 14,49 bruto per uur;
 • Wanneer je de proeftijd succesvol doorloopt, ontvang je na afloop van de proeftijd eenmalig een dubbel maandsalaris;
 • Leuke personeelskorting van 20%;
 • Een opleidingstraject waarin jij alles komt te weten over de producten en Carpetright;
 • Een aantrekkelijke toeslag voor zon- en feestdagen, waarbij je zelf kiest per dag om dat in vrije tijd of geld uitbetaald te krijgen (50% zondagtoeslag en 100% feestdagtoeslag);
 • Bij een (woon-werk) reisafstand vanaf 10 km enkele reis een vaste reiskostenvergoeding o.b.v. € 0,19 per kilometer;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen;
 • Een top team, met leuke collega's.

Ben jij ambitieus? Dan is het de hoogste tijd voor Carpetright! Er zijn volop doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Filiaalmanager of een leuke functie op ons Support Office. 

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

 

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631273
recruitment@carpetright.nl

Naar contact