Magazijnmedewerker

Carpetright is op zoek naar een Magazijnmedewerker

Ben jij iemand die van aanpakken weet en graag de hand uit de mouwen steekt? Heb jij ervaring in de logistiek en wil jij werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van magazijnmedewerker bij Carpetright in Den Bosch!

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker bij Carpetright ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, beheren en doorstromen van goederen. Je draagt zorg voor een optimaal gevuld assortiment. Onder jouw toeziend oog is het magazijn overzichtelijk en opgeruimd. Jij helpt bij het laden en lossen van de goederen en controleert of alles klopt, en let hierbij ook op of er afwijkingen of eventuele schades zichtbaar zijn. Je bereidt bestellingen voor (snijden, oprollen, inpakken), en zet deze klaar voor zowel klanten als stoffeerders. Je houdt bij wanneer er goederen of inpakmateriaal besteld moeten worden, meldt dit op tijd bij de filiaalmanager en vult de producten aan in de winkel. Ook heb jij de verantwoordelijkheid voor het opmaken voor een klachtenrapport bij het signaleren van fabricagefouten. Kortom, een afwisselende functie waar je niet snel stil zal zitten!

  Wie zijn wij?

  Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

  Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

  • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
  • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
  • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk.

  Jij komt terecht in een warm team op onze toffe locatie op de Bossche Woonboulevard. Service is bij ons erg belangrijk en we werken hard, maar binnen onze hechte winkelteams is er zeker ook ruimte voor gezelligheid.

  Wat bieden wij?

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.100 en € 2.300 op basis van fulltime jouw kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een leuke bonusregeling gebaseerd op de behaalde targets van het filiaal;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
  • Een mooie personeelskorting op ons hele assortiment
  • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen;
  • De mogelijkheid om een fiets en/of fitnessabonnement aan te schaffen met een mooie korting.

   Interesse?

   Verstuur meteen jouw sollicitatie door middel van de knop 'solliciteer direct'. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen via recruitment@carpetright.nl.

   Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

   Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   Over Carpetright


   Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

   Meer over ons

   Carpetright

   Franciscusdreef 60
   3565 AC Utrecht

   030-2631263
   recruitment@carpetright.nl

   Naar contact