Magazijnmedewerker (nu met 1000 euro startbonus!)

Carpetright is op zoek naar een Magazijnmedewerker

Ben jij iemand die van aanpakken weet en graag de hand uit de mouwen steekt? Houd jij van een opgeruimde werkomgeving en ben je flexibel ingesteld? Wil jij daarnaast werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van magazijnmedewerker bij Carpetright in Vlissingen!

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker bij Carpetright Vlissingen ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, beheren en doorstromen van goederen. Je draagt zorg voor een optimaal gevuld assortiment. Onder jouw toeziend oog is het magazijn overzichtelijk en opgeruimd. Jij helpt bij het laden en lossen van de goederen en controleert of alles klopt, en let hierbij ook op of er afwijkingen of eventuele schades zichtbaar zijn. Je bereidt bestellingen voor (snijden, oprollen, inpakken), en zet deze klaar voor zowel klanten als stoffeerders. Je houdt bij wanneer er goederen of inpakmateriaal besteld moeten worden, meldt dit op tijd bij de filiaalmanager en vult de producten aan in de winkel. Ook heb jij de verantwoordelijkheid voor het opmaken voor een klachtenrapport bij het signaleren van fabricagefouten. Kortom, een dynamische functie waar je niet snel stil zal zitten!

  Wie zijn wij?

  Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig in de watten gelegd!

  Jij komt terecht in een warm team op onze toffe locatie in Vlissingen. Service is bij ons erg belangrijk en we werken hard, maar binnen onze hechte winkelteams is er zeker ook ruimte voor gezelligheid.

  Wat bieden wij?

  • Een salaris tussen de €1900 - €2200 op passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Wanneer je de proeftijd succesvol doorloopt, ontvang je na afloop van de proeftijd eenmalig 1000 euro startbonus;
  • Een leuke bonusregeling gebaseerd op de targets van het filiaal;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen;
  • Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving.

  Interesse?

  Verstuur meteen jouw sollicitatie door middel van de knop 'solliciteer direct'. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Suzanne van den Oudenhoven, Recruiter op tel.nr. 06-58071350 of via recruitment@carpetright.nl.

  Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Over Carpetright


  Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

  Meer over ons

  Carpetright

  Franciscusdreef 60
  3565 AC Utrecht

  030-2631303
  recruitment@carpetright.nl

  Naar contact