Stoffeerder (ZZP)

Wil jij samen met ons de woonwens van onze klanten realiseren? Word dan partner van Carpetright!

Carpetright zoekt stoffeerders door heel Nederland

Een van de zekerheden van Carpetright voor consumenten is de professionele plaatsingsservice. Om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen zijn wij op zoek naar nieuwe, zelfstandige stoffeerders voor het plaatsen tapijt, vinyl, laminaat, PVC, gordijnen en raamdecoratie. Onze stoffeerders zijn onmisbaar en een verlengstuk van Carpetright!

Bij Carpetright staat de klant centraal. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat de investering die de klant doet in een nieuwe vloer of gordijnen garantie is voor jarenlang woonplezier. Want wat is er mooier dan een huis volledig in te richten met een kwalitatieve vloer en wellicht sfeervolle gordijnen of raamdecoratie? Bij Carpetright zijn wij continu op zoek naar dienstverleners die samen met ons de woonwens van onze klanten kunnen verwezenlijken.

Natuurlijk ondersteunen wij in dit proces op alle fronten. Zo organiseren we bijeenkomsten voor stoffeerders, waarbij we veel waarde hechten aan jouw inbreng. Ook organiseren we trainingen in samenwerking met leveranciers, zodat jij als dienstverlener altijd voorop loopt met de juiste kennis.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring als zelfstandige stoffeerder
  • Je vindt kwaliteit net als ons belangrijker dan kwantiteit
  • Je beheerst diverse voorbereidende werkzaamheden zoals inmeten, voorstrijken en egaliseren
  • Je komt representatief over en weet hoe je je bij de klant thuis moet gedragen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs, passend gereedschap en vervoer

Wat kun je van ons verwachten?

  • Werken met een betrouwbare partner
  • Groot aanbod van klussen
  • Goede betalingscondities
  • Professionele organisatie  

Word jij onze nieuwe partner?

Wil jij een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de woonwens van onze klanten? Vul dan snel het formulier in en wij nemen contact met jou op!

Heb je vragen? Dan kun je bellen naar 030 263 12 34 of mailen; stoffeerders@carpetright.nl.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631273
recruitment@carpetright.nl

Naar contact