Storemanager

Carpetright is op zoek naar een Storemanager

Ben jij een ervaren manager die zich thuis voelt in een woonwinkel? Zie jij kansen in de markt en wil jij samen met jouw team groeien en mooie doelstellingen behalen? Lees dan snel verder voor de vacature van Storemanager bij Carpetright in Leeuwarden!

Wat ga jij doen?

Als Storemanager draag je zorg voor het behalen van de doelstellingen, met als focus het behalen van de beste verkoopresultaten. Je ziet kansen in de markt en weet hier op in te spelen. De kosten blijven onder controle, jouw winkel is netjes op orde en je zorgt voor een correcte winkeladministratie. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt van jouw team als zij vragen hebben en fungeer jij als coach om jouw collega's te begeleiden in hun loopbaan binnen Carpetright. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten en het verlenen van de beste service, samen met jouw team weet jij iedereen die de winkel binnen komt de beste klantbeleving te geven. 

Wie zoeken wij?

Naast eigen ondernemerschap en passie voor mensen beschik jij over de volgende punten:

 • Je bent fulltime (37 uur) beschikbaar;
 • Je bent bereid om te werken op onze koopavonden, zaterdagen of zon- en feestdagen;
 • Je hebt oog voor detail en design in een woning;
 • Je hebt ervaring in de adviserende verkoop, bij voorkeur in een Retail omgeving;
 • Je hebt sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
 • Je kunt jouw team coachen zodat zij nog beter worden in wat zij doen;
 • Je vindt het belangrijk om een ontspannen en plezierige sfeer creëren in het filiaal.
Wat bieden wij?

Wanneer je bij ons start krijg je toegang tot een breed assortiment aan trainingen. Zo krijg jij de handvatten die je nodig hebt om jouw rol zo goed mogelijk te vervullen.

 • Een startsalaris tussen de €2450 - €3750 passend bij jouw kennis en ervaring, excl. bonus op fulltime basis;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om 4 dagen per jaar bij te kopen en 8% vakantiegeld;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen;
 • Een individuele bonusregeling en teambonus;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness, plus 20% personeelskorting.
Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

 • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
 • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
 • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. 
Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze recruiter Marlous Hoogendoorn op 06-58071350 of via recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact