Verkoopmedewerker (nu met 1000 euro startbonus!)

Carpetright is op zoek naar een Verkoopmedewerker

Ben jij een commercieel talent en klaar voor een leuke uitdaging? Voel jij je helemaal thuis in een woonwinkel en wil jij werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van verkoopmedewerker bij Carpetright in Leiden!

Wat ga jij doen?

Als verkoopmedewerker bij Carpetright zorg jij samen met jouw collega’s voor tevreden klanten, een prachtige winkel en een mooie omzet. Je luistert naar de wensen van de klant en weet als geen ander jouw kennis in te zetten om de klant te helpen met het creëren van zijn of haar droomhuis. Je weet de klant volledig te ontzorgen en biedt de beste service, jij bent ten slotte het visitekaartje van de winkel! Na een geslaagd verkoopgesprek verwerk je de order in het systeem als de telefoon gaat, een klant belt met een vraag over zijn of haar bestelling. Je zoekt de gegevens op en weet correct antwoord te geven op de vraag. Top! Klant blij, jij blij. Vervolgens ga je aan de slag met jouw taken van vandaag, na het laatste afgestreept te hebben op jouw lijstje is het al weer tijd om af te sluiten. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie waarin jij je geen moment zal vervelen!

Wie zoeken wij?

Naast een flinke dosis enthousiasme beschik jij over de volgende punten:

 • Je hebt verkoopervaring, bij voorkeur in onze woonbranche;
 • Je bent minimaal 22 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid om te werken op onze koopavonden, zaterdagen of zon- en feestdagen;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent niet vies van een rekensommetje bij het maken van een order en je bent computer-friendly;
 • Bij jou is de klant altijd koning, service is jou op het lijf geschreven. 

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Met 112 winkels in Nederland en België en een snelgroeiende webshop zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daarnaast verkopen we onze producten niet alleen, maar we komen het ook leggen bij de klant thuis. Ook het opmeten en inplannen wordt geregeld, de klant wordt dus volledig in de watten gelegd!

Service is bij ons erg belangrijk en we werken hard, maar binnen onze hechte teams is er genoeg ruimte voor gezelligheid. Jij komt terecht in een warm team in ons filiaal in Leiden.

Wat bieden wij?

Bij Carpetright binden wij mensen graag voor langere tijd, je start bij ons met een tijdelijk contract met uitzicht op vast bij goed functioneren. Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een startsalaris passend bij jouw kennis en ervaring, dit begint vanaf €2000 en kan uitlopen tot €2400 (als senior) op fulltime basis;
 • Een leuke bonusregeling wat gebaseerd is op jouw persoonlijke verkoopresultaten én 20% personeelskorting;
 • Wanneer je de proeftijd succesvol doorloopt, ontvang je na afloop van de proeftijd eenmalig 1000 euro startbonus;
 • Een toeslag voor zon- en feestdagen, waarbij je zelf kiest per dag om dat in vrije tijd of geld uitbetaald te krijgen (50% zondagtoeslag en 100% feestdagtoeslag);
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een opleidingstraject waarin je alles te weten komt over het assortiment en het voeren van een verkoopgesprek;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen!

Ben jij ambitieus? Dan is het de hoogste tijd voor Carpetright! Er zijn volop doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Senior verkoopmedewerker, Assistent Filiaalmanager of een leuke functie op ons Support Office.

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne van den Oudenhoven via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact