Voorman (nu met 1000 euro startbonus!)

Carpetright is op zoek naar een Voorman

Heb jij ervaring in de logistiek en ben jij klaar voor een leuke uitdaging? Vind jij het leuk om een breed takenpakket te hebben en wil jij daarnaast werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Voorman bij Carpetright in Amsterdam.

Wat ga jij doen?

Als meewerkend voorman leid en coördineer je het Fitting Center. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de operationele werkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van bestellingen vanuit de winkels die aan jouw Fitting Center gekoppeld zijn, het onder controle houden van de uitgaande goederenstroom en het bijhouden van de goederenadministratie.
Het Fitting Center is goed georganiseerd en op orde onder jouw sturing. Daarnaast houd jij je bezig met personeels- en stoffeerdersplanning, voorraadbeheer en sta je in goede communicatie met de filialen, stoffeerders en collega’s in het Fitting Center en het Service Office.

Wie ben jij?

Naast een enthousiaste houding beschik jij over het volgende:

 • Je hebt aantoonbare logistieke werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met voorraadadministratie;
 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent een echte leider; je kunt snel schakelen, je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed het overzicht bewaren;
 • Je kunt omgaan met de dynamiek van een echt Retail bedrijf als Carpetright.

Dit is jouw job wanneer je:

 • Klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan;
 • Deadlines als een uitdaging beschouwt;
 • Een hands-on mentaliteit hebt;
 • Bereid bent ook op zaterdag te werken;
 • De Nederlandse taal in woord en geschrift zeer goed machtig bent. Engels is een pré.

Over Carpetright

Carpetright is dé specialist voor woningstoffering. Of je nu op zoek bent naar een mooie vloer, raamdecoratie of traprenovatie, Carpetright heeft het allemaal. En dat met landelijke dekking in Nederland en België. Naast onze prachtige producten, bieden wij ook vakkundig advies en een professionele installatieservice aan. Als collega’s staan we voor elkaar klaar en helpen wij elkaar verder. De winkels, webshop en onze dienstverlening nóg beter maken, daar werken we elke dag hard aan.

Jij komt terecht op ons Fitting Center in Amsterdam. Service is bij ons erg belangrijk en we werken hard, maar binnen onze hechte teams is er genoeg ruimte voor gezelligheid.

Wat bieden wij?

Bij Carpetright binden wij mensen graag voor langere tijd, je start bij ons met een tijdelijk contract met uitzicht op vast bij goed functioneren. Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een salaris tussen de €2200 - €2600 per maand (obv een 37-urige werkweek), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Wanneer je de proeftijd succesvol doorloopt, ontvang je na afloop van de proeftijd eenmalig 1000 euro startbonus;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen;
 • Een super uitdagende baan in een inspirerende omgeving;
 • Werken in een gezellig team.

Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Suzanne via 06-58071350 of recruitment@carpetright.nl.

 

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631303
recruitment@carpetright.nl

Naar contact