Thuisadviseur regio Amsterdam

Ben jij een echte woonliefhebber die geen woonprogramma op tv mist en elk woonmagazine verslindt? Heb jij een scherp oog voor stijl én een neusje voor commercieel succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Carpetright is op zoek naar meerdere Thuisadviseurs

 

Wat ga jij doen als Thuisadviseur?

Als Thuisadviseur ben je onderdeel van het verkoopteam binnen één van de districten bij Carpetright. Je krijgt jouw eigen regio toegewezen. Binnen deze regio ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse bezoek bij de klant thuis. Je adviseert de klant, brengt offertes uit en sluit uiteindelijk de deal. Lukt de verkoop niet in één keer, dan maak je zelf een terugbel/komafspraak om dan vanzelfsprekend de order te schrijven. Op deze manier zorg je ervoor dat je de klant volledig ontzorgt. Dit doe je op zo’n manier dat je de verwachting van de klant volledig overtreft. Je werkt zelfsturend (agendabeheer en routeplanning regel je zelf) en schakelt met collega’s in de winkel en op het Service Office wanneer nodig.

 

Wat heb je in huis als Thuisadviseur?

  • Je hebt een passie voor woninginrichting, met deze passie weet je de klant te inspireren en adviseren;
  • Wanneer je de inspiratie hebt overgebracht, kun je dit omzetten in een order;
  • Hierbij is de beste klantenservice voor jou vanzelfsprekend;
  • Je hebt aantoonbare ervaring/affiniteit met het adviseren van klanten bij het stylen van hun woning
  • 4 of 5 dagen per week beschikbaar

 

Wie zijn wij?

Stel je voor: een wereld van vloeren en raamdecoratie die wacht om ontdekt te worden, en Carpetright is jouw toegangspoort! Wij zijn niet zomaar een vloerenspecialist, we zijn dé vloerenspecialist van Nederland, met een prachtig assortiment aan laminaatvloeren, vinylvloeren, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden, traprenovatie en gordijnen & raamdecoratie.

Bij Carpetright is het vinden van jouw perfecte vloer en raamdecoratie niet alleen eenvoudig, maar ook leuk! Met onze 85 filialen in Nederland en 20 in België, zijn we marktleider in ons vakgebied. Ons uitgebreide assortiment staat bekend om de hoge kwaliteit en altijd scherpe prijzen. Als thuisadviseur bij Carpetright denk je mee en werk je aan het realiseren van deze unieke service, zodat onze klanten nog meer gemak en service ervaren. 

Stap binnen bij Carpetright en laat je verrassen door onze wereld van vloeren en raamdecoratie, waar kwaliteit, service en plezier samenkomen!

 

Wat biedt Carpetright jou?

  • Gedurende de eerste 6 tot 9 maanden word jij opgeleid in één van onze filialen. Op deze manier kom je alles te weten over het assortiment en de procedures;
  • Een salaris tussen de €2400 - €2800 op basis van jouw kennis en ervaring ( fulltime 37 uur p/wk);
  • 8% vakantiegeld
  • Een interessante bonusregeling;
  • Een auto van de zaak welke volledig privé gebruikt mag worden;
  • Een laptop en mobiele telefoon;
  • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 4 dagen per jaar bij te kopen;
  • Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen.

 

Solliciteren op de functie van Thuisadviseur

Heb je interesse in deze functie? Verstuur dan vandaag nog jouw sollicitatie d.m.v. de knop ‘solliciteer direct’.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Recruiter, op 06-58071350.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact