Wij zijn altijd op zoek naar goede partners!

Wij zijn altijd op zoek naar goede partners!

Eén van de zekerheden van Carpetright voor consumenten is de professionele plaatsingsservice. Om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen zijn wij altijd op zoek naar goede, zelfstandige stoffeerders en monteurs. Voor het leggen van vloerbedekking, laminaat, vinyl of PVC, het uitvoeren van traprenovatie, het plaatsen van raamdecoratie en gordijnen vormen zij een onmisbaar verlengstuk van Carpetright!

Bij Carpetright staat de klant centraal. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat de investering die de klant in een nieuwe vloer of gordijnen doet, garantie is voor jarenlang woonplezier. Want wat is er mooier dan een huis volledig in te richten met een kwalitatieve vloer en sfeervolle gordijnen of raamdecoratie? Bij Carpetright zijn wij continu op zoek naar dienstverleners die samen met ons de woonwens van onze klanten kunnen verwezenlijken.

Natuurlijk ondersteunen wij in dit proces op alle fronten!

Wil jij samen met ons de woonwens van onze klanten realiseren? Meld je aan voor een samenwerking!

 

Over Carpetright


Carpetright. Sinds 1983 gevestigd in zowel Nederland als België. Nu, bijna twee decennia later, is de retailwereld veranderd en vooral verbeterd. Waar de klant vroeger de winkel bezocht om gelijk een stuk tapijt mee te nemen, is vandaag de dag retail een stuk uitdagender geworden met tal van innovatieve mogelijkheden en kansen...

Meer over ons

Carpetright

Franciscusdreef 60
3565 AC Utrecht

030-2631263
recruitment@carpetright.nl

Naar contact